Vabimo na srečanje okroglih trebuščkov 31. 5. 2017 ob 16:30 v Minicity, kjer boste spoznale bodoče mamice za skupne kavice, izvedele odgovore na vsa žgoča vprašanja ter domov odnesle bogat darilni paket za vas in vašega novorojenčka. Omejeno število gostij!
Drage bodoče mamice,

da bo 9-mesečno obdobje res okroglo, veselo in naraščajoče ter predvsem polno pravih odgovorov na vsa vaša vprašanja, vas vabimo na srečanje Okroglih trebuščkov:

Za druženje bomo izžrebali 50 bodočih mamic, ki se nam bodo lahko pridružile na dogodku – same ali s prijateljico.

Med vsemi prijavljenimi pa bo Biobanka izbrala udeleženko, ki bo prejela hrambo matičnih celic. Vaš otrok jih bo kadarkoli v življenju lahko koristil za morebitno zdravljenje že skoraj 100 različnih bolezni!

Program našega srečanja:
Prijavite se še danes in zaokrožite svojih 9 mesecev z okroglimi trebuščki!
Prijave sprejemamo do 26. maja 2017.
* Dovoljujem, da me prek navedenih kontaktov obveščate o posebnih dogodkih, akcijah in ugodnostih, ki se nanašajo na kreativno otroško mesto Minicity Ljubljana ter se strinjam, da se te podatki uporabijo za nadaljnjo obdelavo s strani podjetja Malo mesto d.o.o., so.p. Podatki so lahko uporabljeni za namen ciljnega neposrednega trženja, tudi profiliranja z namenom prilagoditve ponudbe blaga, dogodkov in promocijskih akcij, ki jih ponujajo oziroma izvajajo Malo mesto d.o.o., so.p.

Vaša prijavnica je bila uspešno poslana.

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Organizator in nosilec
projekta
Minicity je tematski program zabave, ki uporablja metodo didaktične igre in je namenjen otrokom od 2. do 12. leta starosti. V njem otroci skozi didaktične igre pod vodstvom izkušenih animatorjev poznavajo različne poklice in osvajajo uporabna znanja za vsakodnevno življenje. Program Minicity se izvaja v tematskem parku v podobi majhnega mesta, ki domuje v ljubljanskem BTC-ju, ter v okviru delavnic po vsej Sloveniji, ki jih izvajamo na dogodkih in priložnostih vseh vrst.
Kontaktirajte nas:
Pokrovitelji dogodka:
Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
Lokacija dogodka:
Minicity Lubljana,
BTC City, Dvorana A
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana